Iedereen krijgt een kans om te leren zwemmen
SwimAcad is een kleine recreatieve Gentse zwemclub die als motto heeft iedereen de mogelijkheid te geven om te (leren) zwemmen.

De opzet bestaat er in laagdrempelig te zijn, zonder administratieve overlast en aan een democratische prijs.

SwimAcad is, bovendien, partner van UiTPAS regio Gent.Goe Bezig!!!

Voor het tweede jaar op rij, kreeg SwimAcad in 2022 een gouden Sportilabel. Het Sportilabel bekroont sportclubs met een waardevolle jeugdwerking. Als jonge zwemclub zijn we dus goe bezig.

Elke club die zo'n kwaliteitsmerk behaalt, geeft garantie aan jonge sporters dat ze op goede weg zijn binnen hun hobby.

Deze waardering was alleen mogelijk, dankzij de inspanningen van ons enthousiast trainersteam!

Wil je meer te weten komen over onze toffe zwemlessen voor kinderen, met ervaren en gediplomeerde trainers, klik op LEREN ZWEMMEN.SwimAcad biedt, eveneens, zwemlessen aan voor personen met een verstandelijke beperking.

Hierbij is onze club, onder andere, actief in het jeugdsportproject de Jeugd, de DOEkomst van G-sport Vlaanderen.

We zijn blij, jullie te mogen melden dat we, in 2023, zoals de jaren voorheen, in het kader hiervan, de erkenning gekregen hebben als jeugdvriendelijke sportclub!

Wens je meer informatie over onze G-werking, kijk dan eens onder G-ZWEMMEN.
Speciaal voor studenten hoger onderwijs: wil je je zwemstijlen bijschaven of heb je bijlessen voor zwemmen nodig? Zie STUDENTEN.


Het aanbod voor volwassenen kan u terugvinden onder VOLWASSENEN.SwimAcad is partner van UiTPAS regio Gent. UiTPAS regio Gent is een digitale kaart waarmee je aan cultuur, sport of jeugdactiviteiten kan doen. Je kan met de kaart punten sparen. Die kan je dan omruilen voor een korting, een cadeau of een ander fijn voordeel. Ben je inwoner van Gent, Merelbeke, Destelbergen, Melle of Lochristi en kom je in aanmerking voor verhoogde tegemoetkoming of ben je in schuldbemiddeling? Dan krijg je extra korting met je UiTPAS. Alle Info over UiTPAS vind je op: .www.uitingent.be/uitpas.